Design …

Voor één keer met commentaar:

Dit is eigenlijk bijna een compilatiefoto van verschillende opdrachten.

Dagje uit: zoals te verwachten was, kregen we gisteren een heleboel dagjestoeristen aan het haventje in Perkpolder. Zelf hielden we ons verschanst in eigen huis en tuin. Daar hadden we ook de nodige afvalbakken binnen handbereik om ons afval in te dumpen. Hoefden we dat niet in de natuur te doen als “decor” voor de volgende toerist.

Hitteplan: mijn hitteplan was, om vanmorgen – net vóór 6u – al ter plekke te zijn om die “natuurliefhebbers” hun afval achter hun ******* op te ruimen. Naast de all time classics (blikjes, flesjes, hamburgerbakjes, pizzadozen, volle luiers, … ) raapte ik ook verpakkingen van speelgoed (goed voorbeeld voor het kroost om dat zomaar weg te gooien) en sigarettenpeuken. De kapotte zonnetent van een caravan heb ik laten liggen. Die kon niet meer in mijn afvalzak.

Design: u zal begrijpen dat de afvalzakhouder en de grijper – alhoewel helemaal niet zo bedoeld – voor mij en al die andere vrijwilligers (die hun tijd én geld spenderen, want de zakken betalen we van eigen geld!) design van hoogste categorie zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star