Koelte …

De volgende opdracht voor HHF (Heel Holland Fotografeert) luidde “koelte”. Op een moment dat het slakken en oude wijven regende en er stiekem aan de thermostaat gedraaid werd. Timing!

Omdat het al lang geleden was dat ik hem nog eens kon boven halen, dacht ik meteen aan de waaier die ik pakweg 26 jaar geleden van Manlief kreeg tijdens een weekje Sevilla. Het gelige licht moest de indruk van zon wekken. Maar uiteindelijk stond het resultaat mij niet zo erg aan.

Over een andere boeg dan maar. Bijna buiten tijd kon ik toch nog wat zon vangen in de tuin. Het bladerdek (en dat is letterlijk te nemen, wegens parasolvorm) van de wisteria was net op tijd dicht en de vijverpomp liet een liefelijk borrelend geluid horen, dus dacht ik: oase! Geluid bij video’s bestaat al, nu nog geluidsfoto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star