Begin van het einde …

Het jaar loopt op zijn einde. We zijn bijna midden december. En dus begint ten onzent ook de versierkramp zich te laten voelen. Buiten geen Disneytoestanden met verlichting die pijn doet aan de ogen (en in deze dure energietijden: aan de portemonnaie!). En waar het kàn, met levende natuur. Die dan volgend jaar de vrijheid krijgt om haar gangen te gaan.

Dit is de eerste kramp. Volgend weekend komt daar een kerstboom bij. De laatste adventsweek worden de gaatjes opgevuld met wat nog in de versiertrucendoos zit.

5 replies to “Begin van het einde …

  1. Tiens, ik dacht dat ik hier al gereageerd had …

   Wij hebben ooit ook eens een kerstbal gehad, die charmant was omdat hij zó lelijk was! Onze jongste had hem gekozen in de winkel: een fel oranje ei dat op zijn kant lag, met flaporen en zo scheel als een otter. En toen hij na 20 -25 jaar kapot viel was ik er het hart van in.

   Geliked door 1 persoon

  1. Ik zet vandaag de boom. En ik merkte dat ik nog een extra slinger lichtjes heb, die hang ik in het kantoor. Volgende week worden de laatste gaatjes gevuld met wat nog overschiet in de ballendoos.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star